Elsenheim in de Elzas: veel bloemen en veel wijn.
Volledig scherm
Elsenheim in de Elzas: veel bloemen en veel wijn. © RV

Elsegem gaat weer op verbroederingsreis naar Elsenheim in de Elzas

WORTEGEM-PETEGEMVan 12 tot en met 14 augustus gaat het vanuit Elsegem opnieuw richting de Elzas en de gemeente Elsenheim.

 1. Na zware brand bij Eendracht Houtem: "Noodkantine dankzij steun van gulle schenkers"
  Sint-Lievens-Houtem

  Na zware brand bij Eendracht Houtem: "Noodkanti­ne dankzij steun van gulle schenkers"

  Aan de vooravond van de start van het nieuwe voetbalseizoen blikken we met bestuur en medewerkers terug op de zware brand waardoor Eendracht Houtem in maart werd getroffen. Met penningmeester Michaël Van Wassenhove (34) richten we ook onze blik op de toekomst. “De slachtoffers zijn aan de beterhand en de gulle steun die we kregen, is het mooiste bewijs dat vriendschap in de voetbalwereld echt wel bestaat", ervaart Michaël.
 2. Neem zondag op Open Bedrijvendag een kijkje in het nieuwe politiehuis in Waregem: “Ga over de kop in onze tuimelwagen of ervaar hoe het is om dronken te rijden”
  Waregem/Zwevegem/Avelgem/Spiere-Helkijn/Anzegem

  Neem zondag op Open Bedrijven­dag een kijkje in het nieuwe politie­huis in Waregem: “Ga over de kop in onze tuimelwa­gen of ervaar hoe het is om dronken te rijden”

  Het nieuwe gebouw van politiezone Mira in Waregem is dan wel al bijna twee jaar in gebruik, op zondag 2 oktober krijgt het publiek de kans om er een kijkje te nemen op Open Bedrijvendag, net zoals dat ook in Menen gebeurt bij de politiezone Grensleie. Er zijn infostanden, demo’s, maar ook een politiedorp met drones, snelle interventievoertuigen, politiepaarden, een tuimelwagen,…
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.