Het terrein van Sparta Wortegem aan de Processiestraat: daar moet het gebeuren.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein van Sparta Wortegem aan de Processiestraat: daar moet het gebeuren. © GEDR

Dan toch geen appartementsblokken aan Processiestraat: “Meer overleg met omwonenden nu volop aan nieuw ontwerp wordt gewerkt”

WORTEGEM-PETEGEMBurgemeester Luc Vander Meeren (Open Vld) meldde op de jongste gemeenteraadszitting dat projectontwikkelaar Wingman het dossier van de Processiestraat in Wortegem heeft aangepast. De voorziene appartementsblokken komen er niet. Overleg met alle betrokkenen wel.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.