Belgisch kampioen Tim Merlier bekomt achter de tapkast van Sint-Arnolduspleintje van de titelrace met vriendin Cameron en mama Heidi.
Volledig scherm
PREMIUM
Belgisch kampioen Tim Merlier bekomt achter de tapkast van Sint-Arnolduspleintje van de titelrace met vriendin Cameron en mama Heidi. © GEDR

Daags na de zege van zoon Tim Merlier op Belgisch Kampioenschap, bekomt mama Heidi van de emoties: “Zijn rustige natuur heeft hij van mij meegekregen. Denk ik toch”

WORTEGEM-PETEGEMDaags nadat haar zoon Tim Merlier (29) Belgisch kampioen wielrennen werd, moet mama Heidi D’Hulst (57) nog even bekomen. Ze doet dat achter de gesloten deuren van haar café, samen met de held van de dag en zijn vriendin Cameron Vandenbroucke (22).

 1. Van een zomerkermis voor het goede doel tot een zwoele expo van Belgisch talent: onze tips voor een weekend in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een zomerker­mis voor het goede doel tot een zwoele expo van Belgisch talent: onze tips voor een weekend in de Vlaamse Ardennen en de Dender­streek

  U bent nog aan het bekomen van die waanzinnig hoge temperaturen eerder deze week? Of u bent net terug van even in het buitenland geweest en u wil toch nog wat verder op ontdekkingstocht doorheen de zomer? Dan kunnen wij u enkele fijne activiteiten aanbevelen in onze regio, van pretentieloos ontspannend tot heilzaam voor het goede doel.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.