Het buurtcomité van de Oudenaardsestraat wil de trajectcontrole verlengen tot aan de Pareelstraat. Het wegdek bevindt zich daar in slechte staat.
Volledig scherm
Het buurtcomité van de Oudenaardsestraat wil de trajectcontrole verlengen tot aan de Pareelstraat. Het wegdek bevindt zich daar in slechte staat. © GEDR

Buurtcomité wil trajectcontrole voor 70km per uur in hele Oudenaardseweg. “Niet enkel op de vernieuwde stukken maar ook daar waar de weg er erbarmelijk bij ligt”

WORTEGEM-PETEGEMEen delegatie van het buurtcomité Veilige Oudenaardseweg heeft een petitie met 102 handtekeningen overhandigd aan het College van burgemeester en schepenen. Het comité vraagt een trajectcontrole voor een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur over de hele straat.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Sparta Wortegem een nieuw voetbalterrein? Komt er in de Processiestraat een woonproject? En volgt er straks nog eens een nieuwe fusie?
  PREMIUM
  wortegem-petegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Sparta Wortegem een nieuw voetbalter­rein? Komt er in de Processie­straat een woonpro­ject? En volgt er straks nog eens een nieuwe fusie?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Wortegem-Petegem, een fusiegemeente met veel groen en natuur waar de Open Vld bezig is aan de derde legislatuur met volstrekte meerderheid.