De auto reed vanuit de richting Wortegem-Petegem, toen de chauffeur de controle over het stuur verloor.
Volledig scherm
De auto reed vanuit de richting Wortegem-Petegem, toen de chauffeur de controle over het stuur verloor. © Foto Ronny De Coster

Bestuurder lichtgewond na slippartij die eindigt in sloot in Wortegem-Petegem

Wortegem-PetegemOp de Oudenaardseweg in Wortegem-Petegem belandde zondagnamiddag een auto in de sloot naast de weg. De automobilist werd lichtgewond naar het ziekenhuis gevoerd.

 1. Hoe ver staat intussen de gemeentefusie van Oudenaarde, Kluisbergen, Kruisem en Wortegem Petegem? Over meer geld, minder politici en de stem van het volk.
  PREMIUM
  Oudenaarde/Kluisbergen/Kruisem/Wortegem-Petegem

  Hoe ver staat intussen de gemeentefu­sie van Oudenaarde, Kluisber­gen, Kruisem en Wortegem Petegem? Over meer geld, minder politici en de stem van het volk.

  Geen emotionele overwegingen, maar schaalvergroting en centen maken dat Oudenaarde en buurgemeenten Kluisbergen, Kruisem en Wortegem-Petegem sinds enkele maanden naar elkaar lonken. Wat staat er op het spel? Waar staan we? En krijgt de bevolking écht een vinger in de pap?
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Nieuw circulatieplan en extra stewards voor kerstmarkt in Kortrijk, geen toeschouwers aan ijspiste: “We roeien met de riemen die we hebben”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Nieuw circulatie­plan en extra stewards voor kerstmarkt in Kortrijk, geen toeschou­wers aan ijspiste: “We roeien met de riemen die we hebben”

  De organisatoren van de kerstmarkt in Kortrijk bereiden een eenrichtingsplan met afzonderlijke in- en uitgangen voor. Zo besliste het Overlegcomité. “Dat lukt tegen zondag 26 december. We waren vooraf al op alle mogelijke scenario’s voorbereid”, zegt mede-organisator Joran Vanhoenacker. De ijspiste op het Schouwburgplein blijft open, daar wordt toch zo van uitgegaan. “Schaatsen valt onder sport in openlucht”, benadrukt zaakvoerder Mathias Coornaert.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.