Marc Verachtert
Volledig scherm
© Marc Verachtert

Zwembad in een kleine tuin? Dit zijn de opties én voorwaarden

LiviosEen zwembad enkel weggelegd voor wie een grote tuin heeft? Toch niet! Een grote tuin is geen must voor de installatie van een zwembad. Bouwsite Livios legt uit hoe je ook in een meer bescheiden tuin geniet van water- en zwemplezier.

 1. EXCLUSIEF. Josje Huisman toont haar zelfgebouwde vakantiehuis op wielen: “Mijn zoontje Kamari is er gek op!”
  Play
  Het Vakantiehuis

  EXCLUSIEF. Josje Huisman toont haar zelfgebouw­de vakantie­huis op wielen: “Mijn zoontje Kamari is er gek op!”

  Go with the flow is het levensmotto van Josje Huisman (36) en dat weerspiegelt zich ook in haar vakantiehuis. Met een gele camper trekt de voormalige K3-zangeres op pad door Europa, samen met haar zoontje Kamari (3,5). In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ toont de Nederlandse haar vakantiehuis op wielen en vertelt ze ook over haar leven als single mama. “Ik geloof nog steeds in de liefde.”
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.