Zoek je een origineel huis? Dit gerenoveerd station komt zeker in aanmerking

.
Immo Francois .
Niet iedereen die een woning zoekt, is geïnteresseerd in het klassieke huisje, tuintje, boompje-verhaal en wil het graag wat origineler. Als jij zo iemand bent, dan is dit gerenoveerde stationsgebouw in Lissewege misschien iets voor jou.

Het station uit 1904 werd in 2011 volledig gerestaureerd. Boven bevindt er zich een fraai duplexappartement van 155 m² met twee slaapkamers en beneden is er momenteel een wijnbar en een kunstgalerij. Mits een bestemmingswijziging kan je hier makkelijk een ruim huis van maken.

(lees verder onder foto’s)

.
Immo Francois .
.
Immo Francois .
.
Immo Francois .

Het station en de lampisterie in het bijgebouw zijn niet meer in gebruik, maar het perron wel. Nu en dan passeert er een trein die je naar Zeebrugge of Brugge brengt. Door de goede isolatie heb je binnen niet echt hinder van de traag passerende treinen.

(lees verder onder de foto’s)

.
Immo Francois .
.
Immo Francois .
.
Immo Francois .

De vraagprijs voor het unieke gebouw bedraagt 765.000 euro. Meer info vind je hier.
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Filiep Lapeire

  Interessant prijsje voor de doorsnee burger niet weggelegd en niet veel geluidshinder voor traag rijdende treinen, waarschijnlijk wel iets meer hinder van de goederen treinen die er langs komen van en naar haven van Zeebrugge.

 • Pieter smit

  Vakkundig alle authentieke elementen er uit gesloopt....hoe triest! Typisch Belgisch, 0,0 respect voor authentieke elementen, alles slopen en dan vol gyproc zetten...spijtig, had een schoon appartement kunnen zijn.

 • Gino Denil

  Gelukkig bestaan er voor de immo groothoeklenzen. Dan krijg je toch nog de indruk dat er wat ruimte is. Maar als je de zijkant van dat gebouw bekijkt dan lijkt dat toch maar een smalle bedoening. Anderhalve trein in de breedte.

 • Eduard Maes

  ik woon ook aan een spoorweg, zelfs heel dichtbij. Ik hoor die treinen niet meer ook al omdat er geen naden meer zijn, die zijn aan elkaar gelast.

 • Daan Van Dingennen

  Je ziet er op de fotos van de kelder dat de elektrische installatie een puinhoop is en dat is dan nog maar het zichtbare gedeelte.