Om je terras echt als extra woonruimte te gebruiken, moet je er vlot toegang toe hebben. Ideaal zijn openslaande deuren of een groot schuifraam waardoor de grens tussen binnen en buiten echt verdwijnt.
Volledig scherm
Om je terras echt als extra woonruimte te gebruiken, moet je er vlot toegang toe hebben. Ideaal zijn openslaande deuren of een groot schuifraam waardoor de grens tussen binnen en buiten echt verdwijnt. © Impermo

Zo laat je de grens tussen je terras en interieur verdwijnen

LiviosDroom je van een interieur dat naadloos doorloopt naar je terras en tuin? Met deze tips van bouwsite Livios maak je van je terras een verlengstuk van je woonkamer. Zo geniet je het hele jaar door van een vakantiegevoel in huis.

8 reacties

 • Romana Crabbe

  1 maand geleden
  Ik zie het al stortregenen buiten dan loopt alles toch binnen daar op die foto?
 • luc dierick

  1 maand geleden
  dierick luc Hier is duidelijk tegen de bouwtechnische voorschriften gezondigd Hopelijk heeft de architect alles duidelijk op papier gezet en zich verantwoordelijk getekend Verschil binnen vloer terras 15cm en liefst 1cm onder vloerplaat binnen vloer om waterinfiltratie onder binnen vloer te vermijden Te hoog geplaatste terrassen zijn de oorzaak van vele vochtproblemen evenals te hoog geplaatste vochtkeringen in binnenmuren maximaal 1cm boven vloerpas Zie technische voorschriften internet
 • Peter Janssen

  2 jaar geleden
  Awel, dit vind ik prachtig, of het ook praktisch is, is een andere vraag..
 • Laetitia David

  2 jaar geleden
  Nee Chiel Van Damme, een veranda is een afgesloten geheel volledig uit glas. Dit zijn terrassen, een ervan met een kleine pergola.
 • Chiel Van Damme

  2 jaar geleden
  Dat noemen ze een veranda
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt