Groenexpert Bart Verelst legt uit hoe je je gazon na de droogte herstelt.
Volledig scherm
Groenexpert Bart Verelst legt uit hoe je je gazon na de droogte herstelt. © Getty Images

Zo herstel je een dor gazon in het najaar: “nu krijgt gras geen concurrentie van onkruid”

LiviosNa de hete en droge zomer zijn de gazons in Vlaanderen nog rosser dan ros. Echt veel regen komt er de komende weken ook niet aan. Wat kan je dit najaar doen om je gazon maximaal te laten herstellen? Bouwsite Livios vroeg het aan Bart Verelst van Groen Groeien.

 1. Hoe zorg je ervoor dat je gazon herstelt? En welke groenten kan je nog planten? Deze tuinklussen plan je best in september
  Livios

  Hoe zorg je ervoor dat je gazon herstelt? En welke groenten kan je nog planten? Deze tuinklus­sen plan je best in september

  Het einde van de zomer is in zicht en de herfst ligt op de loer. De moestuin ziet er stilaan leeggeplukt uit en amateur-tuiniers kunnen binnenkort de pauzeknop indrukken. Maar toch is september een erg belangrijke maand in de tuin. Je begint namelijk met de voorbereidingen voor het volgende tuinseizoen. Bouwsite Livios vroeg tuinexpert Bart Verelst van Groen Groeien hoe de tuinkalender voor september eruitziet.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.