Onze woonexpert Björn Cocquyt ging een kijkje nemen bij acht spectaculaire renovaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze woonexpert Björn Cocquyt ging een kijkje nemen bij acht spectaculaire renovaties. © rv / Grégoire De Poorter

Zo hard kan een huis veranderen: onze woonexpert toont 8 spectaculaire voor- en nabeelden van renovaties die je moét gezien hebben

Er worden elk jaar meer huizen gerenoveerd dan dat er nieuwe worden gebouwd. Veel van die verouderde woningen ondergaan een ware metamorfose en zijn achteraf nog nauwelijks herkenbaar. Onze woonexpert Björn Cocquyt selecteerde acht voorbeelden van spectaculaire renovaties waarvan je soms nauwelijks gelooft dat het nog om hetzelfde huis gaat.

  1. In deze villa aan de Costa Blanca brengt Rode Duivel Simon Mignolet zijn vakanties door: “Dit huis is ook een investering in onze levenskwaliteit”
    PREMIUM

    In deze villa aan de Costa Blanca brengt Rode Duivel Simon Mignolet zijn vakanties door: “Dit huis is ook een investe­ring in onze levenskwa­li­teit”

    De voorbije twee weken genoot Rode Duivel Simon Mignolet volop van de zeldzame momenten die hij samen met zijn gezin kan doorbrengen. Dat doet de keeper in zijn strakke, moderne nieuwbouwvilla aan de Spaanse Costa Blanca die hij helemaal naar zijn hand zette. Mignolet legde aan onze woonexpert Björn Cocquyt uit hoe hij dat deed.