Onze woonexpert Björn Cocquyt ging een kijkje nemen bij acht spectaculaire renovaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze woonexpert Björn Cocquyt ging een kijkje nemen bij acht spectaculaire renovaties. © rv / Grégoire De Poorter

Zo hard kan een huis veranderen: onze woonexpert toont 8 spectaculaire voor- en nabeelden van renovaties die je moét gezien hebben

Er worden elk jaar meer huizen gerenoveerd dan dat er nieuwe worden gebouwd. Veel van die verouderde woningen ondergaan een ware metamorfose en zijn achteraf nog nauwelijks herkenbaar. Onze woonexpert Björn Cocquyt selecteerde acht voorbeelden van spectaculaire renovaties waarvan je soms nauwelijks gelooft dat het nog om hetzelfde huis gaat.

 1. BINNENKIJKER. Op bezoek bij influencer en ‘Verrader’ Jamie-Lee Six (24): “Hier woon ik op tien minuten van mijn ouders in Menen”
  Binnenkijker

  BINNENKIJ­KER. Op bezoek bij influencer en ‘Verrader’ Jamie-Lee Six (24): “Hier woon ik op tien minuten van mijn ouders in Menen”

  Na een razend druk voorjaar met onder andere een deelname aan ‘De verraders' zal Jamie-Lee Six ook deze zomer niet stilzitten. De actrice en influencer is pas verhuisd naar haar nieuwbouwwoning en is volop bezig met de inrichting en aankleding. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging bij haar op bezoek om te kijken hoe ze van haar huis een thuis maakt.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 1. In deze villa aan de Costa Blanca brengt Rode Duivel Simon Mignolet zijn vakanties door: “Dit huis is ook een investering in onze levenskwaliteit”
  PREMIUM

  In deze villa aan de Costa Blanca brengt Rode Duivel Simon Mignolet zijn vakanties door: “Dit huis is ook een investe­ring in onze levenskwa­li­teit”

  De voorbije twee weken genoot Rode Duivel Simon Mignolet volop van de zeldzame momenten die hij samen met zijn gezin kan doorbrengen. Dat doet de keeper in zijn strakke, moderne nieuwbouwvilla aan de Spaanse Costa Blanca die hij helemaal naar zijn hand zette. Mignolet legde aan onze woonexpert Björn Cocquyt uit hoe hij dat deed.