Je slaapt rustiger in een slaapkamer met rustgevende kleuren: zo pas je ze toe
Volledig scherm
Je slaapt rustiger in een slaapkamer met rustgevende kleuren: zo pas je ze toe © Peggy Janssen - Moniek Visser

Zo creëer je een slaapkamer waar je tot rust komt

VTWONENIn een kamer die rust uitstraalt is het makkelijker in slaap vallen en voelt het sneller netjes. Daarnaast ziet een zen-slaapkamer er chic uit. Hoe je de slaapkamer een rustgevende look geeft? vtwonen geeft tips.

 1. Fit worden zonder je huis te moeten verlaten: met deze drie toestellen kan het
  HLN Shop

  Fit worden zonder je huis te moeten verlaten: met deze drie toestellen kan het

  Het voornemen om meer te bewegen prijkte - naar jaarlijkse traditie - bij zo’n 11,9 procent van de Belgen op de wishlist voor 2023. Is de motivatie intussen wat zoek? HLN Shop zoekt uit welke apparaten je kunnen helpen om dit goede voornemen vol te houden of, indien nodig, opnieuw op te pikken. Om de stap naar het sporten niet te groot te maken, zijn het stuk voor stuk toestellen die je simpel thuis kan plaatsen én gebruiken.
 2. “Ook jongeren kopen nog een woning, en verkiezen duidelijk een huis boven een flat”: hoe slagen ze erin om dat te doen?
  PREMIUM

  “Ook jongeren kopen nog een woning, en verkiezen duidelijk een huis boven een flat”: hoe slagen ze erin om dat te doen?

  De vastgoedprijzen in Vlaanderen stegen vorig jaar tot gemiddeld 267.429 euro voor een appartement en 348.064 euro voor een huis. Wie dat nog kan betalen? Notaris.be berekende hoeveel elke generatie aan een woning spendeert. Daaruit blijkt dat verrassend veel mensen onder de dertig iets kopen, ook al hebben ze het moeilijker dan ooit. “Ze moeten wel, omdat ze een verder rentestijging verwachten”, zegt notaris Bart van Opstal, die uitlegt hoe ze daar dan toch in slagen.
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.