.
Volledig scherm
. © Nele Daems Photography

Zeg het met (glas)bloemen

Woon.Droogbloemen zijn de trend van het moment, maar misschien zijn glasbloemen wel the next big thing? Het is een mooi alternatief dat levenslang meegaat. Designer Noor Springael ontwierp een hele collectie: van verfijnde maretakken over een vrolijk gemengd boeket tot romantische klaprozen en lavendeltakken. Alle bloemen worden gemaakt uit restglas van grotere projecten of uit gerecycleerd glas. De prijzen beginnen vanaf 12,50 euro.

0 reacties

  1. Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard?
    PREMIUM

    Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard?

    Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij samen met Steven Plompen van Copandi een woning in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren. De eigenaars kochten het gebouw met een brasserie en een flat voor 309.000 euro en verbouwden het tot een kantoor op de benedenverdieping en een duplex van 220 m² met prachtig dakterras. Hoeveel krijgen ze bij een eventuele verkoop?