Word kasteelbewoner voor amper 735 euro per maand

.
Hillewaere Vastgoed .
Heb je er ooit van gedroomd om in een kasteel te wonen? Wel, dan is nu hét moment om je kans te grijpen. In het gerestaureerde en herbestemde kasteel Cantecroy in Mortsel kun je een appartement huren vanaf 735 euro per maand.

Kasteel Cantecroy is een van de oudste, mooiste en nog steeds bewoonde kastelen in Vlaanderen in een oase van rust, op een boogscheut van het centrum van Antwerpen. Recent werd het kasteel volledig gerestaureerd en werden er luxueuze en comfortabele appartementen in ondergebracht.

Er zijn verschillende types met 1 tot 3 slaapkamers en ze beschikken allemaal over geautomatiseerde zonnewering en een domoticasysteem. In verschillende zijn nog authentieke elementen aanwezig zoals glas-in-loodramen. De grootste flats zijn reeds verhuurd, maar je hebt nog keuze uit 1 en 2 slaapkamers. Daar betaal je tussen de 735 en 1.337 euro per maand voor. De bewoonbare oppervlaktes schommelen tussen de 69 en de 120 m².

(lees verder onder de foto’s)

.
Hillewaere Vastgoed .
.
Hillewaere Vastgoed .
.
Hillewaere Vastgoed .

Het domein is voorzien van een gemeenschappelijke ridderzaal, petanquebanen, wellness, fitness- en ontspanningsruimte en er is ook een restaurant. Er woont ook een conciërge in.

.
Hillewaere Vastgoed .
.
Hillewaere Vastgoed .
.
Hillewaere Vastgoed .
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Vermeulen

  735 €, zal voor een mansarde zijn.

 • monique hermans

  Mooi maar om te wonen?

 • Brigitte Coppens

  Neen bedankt met al die buren. Mocht ik er nu alleen kunnen wonen direct.

 • peter colson

  "verkeerssituatie is in het centrum en rond Mortsel een absolute ramp" Was wel de verdienste van Ingrid Pira van GROEN toen ze er van 2001 tot 2012 de scepter zwaaiden, Francinne Declerque. Vele miljoenen weggesmeten voor een "groener" en "leefbaarder" Mortsel met als resultaat dat men er constant stilstaat omdat er geen uitwijkmogelijkheden waren. En dan zijn ze verbaasd dat NVA er wint

 • gina duribreux

  verhuren is veel last op je rug halen iedereen denk aan de lust maar de last is gratis en huurders onderhouden niets meer je heb nog uitzonderingen maar kom toch zeldzaam die mensen en kopen voor verhuren vergeet niet 30jaar zal duren voor je voor eerst beetje zal verdienen en tegen dan beginnen de kost volop terug nu iedereen denk dat andere het altijd beter heeft maar spijtig genoeg is dit zo niet Piet Verbiest