Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Tirol is niet alleen een skioord, deze familie brengt ook hun zomer door in luxe-appartement: “Dit was liefde op het eerste gezicht”

Vanop het terras van het duplexappartement kijk je uit op de bergen.
RV Vanop het terras van het duplexappartement kijk je uit op de bergen.
Bijna dertig jaar geleden leerden Anne en Yves elkaar kennen op de skipiste in Oostenrijk. Ze verloren hun hart niet alleen aan elkaar, maar ook aan de bergen. Dankzij een bevriende collega durfden ze in 2015 de sprong te wagen om er een tweede verblijf te kopen. Van het luxe-appartement in een verbouwd gasthuis maakten ze een gezellig familienest.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eric De Bruyne

    Dan moet het toch wel helemaal veranderd zijn in Oostenrijk. Het is reeds een kleine 20 jaar geleden dat wij daar waren, maar toen kon je als buitenlander niks kopen in Oostenrijk. Je moest er je domicilie hebben, anders kon het niet. Tenzij dit verbod regio-gebonden was, wij verbleven toen in Oetz toen wij daar keken naar de eventuele aankoop van een tweede verblijf... maar dit bleek toen onmogelijk, zelfs niet iets waar heel wat renovatie aan nodig was. Is dit heden ten dage gewijzigd ?

  • Filip Desmedt

    En .... wat is de kostprijs van dit mooi en adembenemend plaatje .... denk niet dat dit voor de normale werkmens betaalbaar is ....