Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Tirol is niet alleen een skioord, deze familie brengt ook hun zomer door in luxe-appartement: “Dit was liefde op het eerste gezicht”

Vanop het terras van het duplexappartement kijk je uit op de bergen.
RV Vanop het terras van het duplexappartement kijk je uit op de bergen.
Bijna dertig jaar geleden leerden Anne en Yves elkaar kennen op de skipiste in Oostenrijk. Ze verloren hun hart niet alleen aan elkaar, maar ook aan de bergen. Dankzij een bevriende collega durfden ze in 2015 de sprong te wagen om er een tweede verblijf te kopen. Van het luxe-appartement in een verbouwd gasthuis maakten ze een gezellig familienest.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ingrid Van den Driessche

  Het kopen van een woning in Oostenrijk is mogelijk. Je hoeft alleen te weten hoe je het moet aanpakken. We wonen reeds meer dan 12 jaar in Oostenrijk en hebben er een bouwfirma opgericht.

 • Ingrid Van den Driessche

  De videobeelden van Kitzbühel stemmen niet overeen met het dorp Kirchberg waar de woning zich bevindt.

 • Eric De Bruyne

  Dan moet het toch wel helemaal veranderd zijn in Oostenrijk. Het is reeds een kleine 20 jaar geleden dat wij daar waren, maar toen kon je als buitenlander niks kopen in Oostenrijk. Je moest er je domicilie hebben, anders kon het niet. Tenzij dit verbod regio-gebonden was, wij verbleven toen in Oetz toen wij daar keken naar de eventuele aankoop van een tweede verblijf... maar dit bleek toen onmogelijk, zelfs niet iets waar heel wat renovatie aan nodig was. Is dit heden ten dage gewijzigd ?

 • Filip Desmedt

  En .... wat is de kostprijs van dit mooi en adembenemend plaatje .... denk niet dat dit voor de normale werkmens betaalbaar is ....