Exclusief voor abonnees

WOONVIDEO. Na twee jaar zoeken, eindelijk hun droomflat gevonden: “Hier kunnen we bergen en zee combineren. Zalig!”

rv
Na twee jaar zoeken en tien bezichtigings­trips vond de familie Soetewey eindelijk hun tweede thuis in Spanje. Op een golfdomein aan de Costa del Sol kochten ze via Hip Estates een nieuwbouwappartement op plan waar iedereen het 100 procent naar zijn zin heeft. Zelfs de 85-jarige mama van Hedwig komt dikwijls mee.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ellen Debord

  Mooiste plek aan de Costa del Sol. Tevens ook zeer goede bouwheer!

 • Mark Talman

  Toch opletten. Makelaars en promotors bouwen veel voor toeristen. Resultaat: in de winter doodse omgeving, veel zaken gesloten en vooral: kleine appartementen. 70 m2 voor een tweeslaapkamerapp is daar normaal. Goedkoop maar per m2 eerder duur. En meestal een staanplaats, geen garage.

 • ronny vermeulen

  de Fam Soetewey i/v/h zelfde oordeel als ik. Wij ruilden definitief het rumoerige onrustige en onveilige dure België in voor een Villa in Spanje, een enorme goede beslissing. Al 2 jaar zette ik geen voet meer op Belgische bodem de kinderen komen regelmatig naar ons voor hun is dit ook een zon overgoten vakantie i/d winter e/i/d zomer. Wij kunnen iedereen dit aanraden wel hebben wij 5 jaar gezocht

 • Michel Van der Hoydowch

  Inderdaad lawaai maar je moet het niet dagelijks zelf kuisen etc. Een alleenstaand huis is veel interessanter maar duurder.

 • Amaury Hellebaut

  Heel mooi appartement , mooie omgeving alleen gemeenschappelijk zwembad staat synoniem voor gemeenschappelijk lawaai ........ dus nee liever niet ......