WOONVIDEO: Kijk binnen in deze moderne strakke woning met een hart van hout

Toen Sana’a en Vincent een tweede keer gingen bouwen, was het meteen duidelijk dat het terug een houtskelet zou worden. “Er zijn alleen maar voordelen. Het is ecologisch, snel en je kunt perfect modern bouwen”, vertelt het koppel. Dat blijkt uit de gevel en het strakke interieur. Hout zie je er amper, maar het natuurmateriaal vormt wel het kloppend hart van hun woning.
De lange tafel is vastgemaakt aan het kookeiland. Een open woonkeuken was een van de wensen van het koppel.
Eddy Vangroenderbeek De lange tafel is vastgemaakt aan het kookeiland. Een open woonkeuken was een van de wensen van het koppel.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dirk de smet

  kappen die bomen voor de plankjes en daarna zagen over het milieu ,men zou er beter planten ,ik vraag mij werkelijk af waarvoor die overdreven luxe dient,,ze moet blijkbaar allen een kast van een huis hebben en een keuken om met 50 in te eten,?????

 • Dominique Leclercq

  Prachtig

 • Philomena Vanderweyen

  Mooi hier zou ik mijn draai ook wel kunnen vinden,ben ook gelukkig in mijn eigen huisje dat geen grote tuin met zwemvijver heeft.

 • Christiane Verbeek

  Koude en ongezellige blokkendoos

 • baptist Van der Straete

  Een 7 meter lange aanrecht/tafel? Ontbijthoek, lijkt wel een hotel. Knusse hoekjes, een stoel in de hoek. Een bad met zicht op de tuin maar solo dan want anders heb je een kraan in je nek... niks bijzonders, helemaal niet. Sommigen zijn gauw onder de indruk