Gesponsorde inhoud

Welke verwarming past het best bij jou? Doe de test!

Remeha
Wist je dat gemiddeld 70 procent van de energiekosten van een gezin naar het verwarmen van de woning gaat? Je huis verwarmen kan op heel wat manieren, maar je kiest dus best voor een zo efficiënt mogelijke methode. Doe de test en ontdek welke verwarmingsoplossing bij jouw woning past.

Nieuwbouw versus bestaande woning

Je verwarmingsmethode hangt in de eerste plaats af van de staat van je woning. Een oude woning verwarm je op een andere manier dan een nieuwbouwwoning. Heb je pas een woning gebouwd? Kocht je onlangs een woning en is je verwarmingsinstallatie aan vervanging toe of woon je in een oude woning die volledig vernieuwd moet worden? Dit heeft een grote invloed op je verwarmingskeuze.

Verwarmingssysteem en energiebron

Ook de manier waarop je je woning al verwarmt of gaat verwarmen speelt een rol. Gebruik je vloerverwarming, radiatoren of een combinatie van de twee? Efficiënt verwarmen kan op verschillende manieren en voor elke situatie bestaat er een oplossing. Van condensatieketels tot warmtepompen. Nog een belangrijke keuze: met welke energiebron wil je verwarmen? Stookolie, aardgas, propaan of elektriciteit?

Lagere energiefactuur

Wat weegt voor jou het zwaarst door bij je beslissing: wil je extra comfort, besparen op je energiefactuur of een milieubewuste en toekomstgerichte keuze maken? Allemaal factoren die meespelen bij je verwarmingskeuze. Hoe hak je de knoop door?

Warmtewijzer: doe de test!

De Warmtewijzer van Remeha helpt je in je zoektocht. In acht stappen gidst de Warmtewijzer je naar enkele mogelijke verwarmingsoplossingen afgestemd op jouw gezin, woning en leefomstandigheden. Welke verwarming past het best bij jou? Check het via de Warmtewijzer en ontdek hoe Remeha jou warm kan maken.

Meer weten?

Remeha maakt verwarmingsketels voor verwarming en warm water op basis van gas, stookolie, luchtwarmte of elektriciteit. Ontdek het volledige assortiment van Remeha of zoek een installateur in je buurt.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Bourgeois

    Pfff al die onzin, het enige wat ze proberen te doen is de mens het duurste systeem te verkopen dat niet eens toereikend is als het koud word want dan renderen die warmtepompen de helft minder en toch wel juist op de moment dat je die nodig hebt zeker! Ik heb een pelletketel gekocht, koop pellets via alibaba wel per 15 ton, verkoop 10 ton en dan hou ik 800 euro over. Das verder kijken dan enkel in Belgie het dievenland