Volledig scherm
© Belisol

Weer vroeger donker door winteruur: zo geniet je maximaal van daglicht in huis

LiviosVeel daglicht in huis is goed voor je comfort én humeur. Bovendien is het helemaal gratis: je elektriciteitsfactuur en het milieu varen er wel bij. Maar hoe haal je op een efficiënte manier daglicht binnen? En als dat niet gaat, hoe laat je je interieur toch lichter lijken? Bouwsite Livios helpt je op weg met tien tips.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Keuken is populairste ruimte op instagram
  Woon.

  Keuken is populair­ste ruimte op instagram

  Geen enkele ruimte in huis telt zoveel hashtags op instagram als de keuken. Dat blijkt uit een data-analyse van de inspiratiesite homedit.com. Met 42.770.213 hashtags soort de keuken bijna dubbel zoveel als de slaapkamer (24 miljoen). De badkamer (21 miljoen) en de woonkamer (20 miljoen) zijn andere logische populaire ruimtes. De afgelopen 90 dagen stelde Google Trends ook een toename van 60 % vast van de hashtag home office. De berging is niet toevallig de minst populaire plek (64.000).
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?