We kiezen steeds vaker voor elektronische kranen in de badkamer

.
Hansa .
De elektronische kranen die we allemaal kennen van in publieke plaatsen en in de horeca vinden steeds vaker de weg naar onze badkamers thuis. Ze zijn handig, maar ook duurzaam en hygiënisch. Instellen doe je eenvoudig met een app.

Innovaties, zoals de met een app instelbare kranen die Hansa zopas lanceerde, maken de drempel minder groot. Via de applicatie stel je de kraan in op jouw wensen: de tijd die ze moet lopen, het debiet, de sensorgevoeligheid, … Handig, maar de kranen zijn ook hygiënisch, omdat er geen overdracht van bacteriën meer is via de hendel. Omdat je ze niet aanraakt, moet je ze minder reinigen. En de sensoren beperken bovendien het waterverbruik.

De elektronische techniek is beschikbaar op verschillende modellen. Die kunnen zowel op batterijen als op de netvoeding aangesloten worden. De prijzen variëren van 232,80 tot 551,90 euro.

.
Hansa .
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jules Vermeers

  Zakkenvullerij een goede simpel kraan liefst hier geproduceerd en dat is het.

 • Catherine MISTIAEN

  Ik weet het, positivo's leven langer, maar wat als de elektriciteit uitvalt?? Niet ondenkbaar, denk maar aan Ciara en Dennis in het buitenland. Geef mij maar die goeie, ouwe draaikraan: dan gebruik je tenminste de fijne spieren in de hand, arm en schouder. Laat ons opnieuw draaien, met tastbare kranen. (Het blijft zwemmen doorheen de dikke brij van leugens, bedrog, nep-redeneringen en commercie. Of anders gezegd, het blijft dweilen met de kraan open!)

 • joan edi

  Sommige ondernemingen weten niet wat uitvinden om in je zakken te frutselen

 • Gerd Van nieuwenhove

  Is handig maar te duur voor de bidet ? Kraan en washandje meer moet dat niet zijn ......

 • raf peeters

  Dan is men verwonderd dat een woning geld kost.Een kraan van 230 a 550 euro,wel een kraan van 35 a 55 euro doet het ook en gaat ook veel langer mee.Die moderne snufjes zijn snel stuk ,.er bestaat een gezegd ,hoe minder tam tam ,des te minder gaan er ook stuk.