Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
De lucht-waterwarmtepomp Eria Tower is een compacte en zuinige oplossing voor de verwarming en productie van je sanitair warm water.
Volledig scherm
De lucht-waterwarmtepomp Eria Tower is een compacte en zuinige oplossing voor de verwarming en productie van je sanitair warm water. © Remeha

Warmtepomp en nieuwbouw: de perfecte match

Tegen 2030 moet 32% van onze energie hernieuwbaar zijn en moeten we 32,5% minder energie verbruiken om de opwarming van onze aarde te beperken. Wil jij je woning nu al op een groene én energiezuinige manier verwarmen zonder CO2 uit te stoten? Dan is een warmtepomp misschien wel geschikt voor jouw woning.

2 reacties

  • Wim Van Hoof-Segers

    3 jaar geleden
    Goede tijden voor wp en zonnepanelen zijn voorbij. Rendement is volledig weg. In de winter maak je 1500wh maar verbruik je 25000wh ook nog in een K30 woning. In de zomer maak je 2500wh en zul je noodgedwongen de airco moeten opzetten, anders wordt je productie gestolen
  • Jack Vanderveen

    3 jaar geleden
    Wie zich laat strikken voor een waterwarmtepomp zet zich letterlijk in de koude bij echte winterse temperaturen. En wel om twee redenen: 1. Waterwarmtepomp verwarmt heel beperkt; 2. een arbeidersgezin houdt geen geld over om de pomp te laten draaien. Alsook electrisch koken valt in duigen.