Met een pergola, terrasoverkapping of een strategisch geplaatste boom of struik vermijd je dat de zonnestralen rechtstreeks je woning binnenvallen.
Volledig scherm
Met een pergola, terrasoverkapping of een strategisch geplaatste boom of struik vermijd je dat de zonnestralen rechtstreeks je woning binnenvallen. © Wilms Jos

Wapen je huis nu al tegen een hete zomer

LiviosVorige zomer sneuvelden alle warmterecords en kregen we zelfs meer dan één hittegolf te verwerken. Nu onze zomers steeds warmer worden, kan je je maar beter wapenen tegen een te hoge temperatuur in huis. Daarvoor bestaan een aantal oplossingen, waarvan je er sommige best nu al voorziet. Met deze tips van bouwsite Livios bereid je je huis voor op een hete zomer.

  1. Open Wervendag gaat digitaal op 30 mei
    Woon.

    Open Wervendag gaat digitaal op 30 mei

    De klassieke Open Wervendag van de Confederatie Bouw gaat dit jaar volledig digitaal. Nu al kun je op de website verschillende beschrijvingen, foto’s en video’s bekijken van projecten waarbij de nieuwste technieken en materialen worden gebruikt. Tegen 30 mei zullen ze allemaal online staan en die dag zelf zijn er ook uitzendingen rond thema’s zoals technologie, duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid, … en zijn er interviews met professionals uit de sector.