Waanzinnig wonen: uniek vakwerkhuis krijgt opvallende make-over

.
05AM Arquitectura .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een vakwerkhuis in de buurt van Parijs.

De woning van eind 19de eeuw is een paar jaar geleden volledig gerenoveerd, maar in het nieuwe interieur zitten nog heel wat verwijzingen naar vroeger. Het meest opvallende zijn de alkoven in de slaapkamers én in de badkamer.

.
05AM Arquitectura .
.
05AM Arquitectura .

In de badkamer maakten de Spaanse architecten van 05AM een volledig marmeren nis. Het natuurmateriaal komt ook elders in huis terug in het haardmeubel en in de keukentafel.

.
05AM Arquitectura .
.
05AM Arquitectura .
.
05AM Arquitectura .
.
05AM Arquitectura .
.
05AM Arquitectura .
.
05AM Arquitectura .9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • doris dierendonck

  de buitenkant is heel mooi, sommige kamers vind ik ook mooi, maar, er zijn ook kamers bij waarvan ik mij af vraag : is dit nu een koelkast of een kamer ? Er werd geen rekening gehouden met een warm en gezellig interieur, jammer

 • Patrick Vermeerschen

  de buitenkant blikt uitnodigend , de binnenkant omarmt helemaal niet zoals het zou moeten vind ik ervan .

 • Philippe Vander Haeghen

  Prachtig......... aan de buitenkant. Opnieuw is men erin geslaagd om de binnenkant volledig te verkloten.

 • Albert Hessens

  Het is zonder twijfel mooi en opmerkelijk om naar te kijken maar zonder rekening te houden met warme en gezelligheid. De architecten hebben voor zichzelf gewerkt ipv de klant.

 • isabel da silva

  Wat een hoeveelheid verloren open ruimte . Ik zou er kontinu kou hebben zelfs in de warmste zomer . Lelijk !