Waanzinnig wonen: deze woning is volledig uit rotsen gehouwen (en is te koop voor 2,5 miljoen euro)

Beckham Creek Cave
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een grotwoning in de Amerikaanse staat Arkansas.

Beckham Creek Cave - neen, dit is geen eigendom van David en Victoria - is volledig uit de rotsen gehouwen. De meeste kamers hebben dan ook geen gewone muren, maar brute stenen wanden van tienduizenden jaren oud.

Beckham Creek Cave

Naast vier slaap- en badkamers, een bar en een cinemazaal heeft de grotwoning ook een eigen bron en waterval. Je hoeft je hier zeker niet opgesloten te voelen, want bij het huis hoort een natuurgebied van 105 hectare, ofwel meer dan 1 miljoen vierkante meter. Voor een vlot bereik is er een helikopterplatform.

(lees verder onder de foto’s)

Beckham Creek Cave
Beckham Creek Cave

Voor wie geld geen issue is: voor iets minder dan 2,5 miljoen euro is dit uniek huis van jou. Je kan vooraf checken of het echt je ding is door hier op vakantie te komen. In deze periode van het jaar betaal je daar zo’n 1.400 euro per nacht voor.

Beckham Creek Cave
Beckham Creek Cave
Beckham Creek Cave16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • willy zachel

  gezellig is dat niet eerder somber niks voor mij om in te wonen

 • Michel Jacobs

  Tof, maar kankerverwekkend Argon en verhoogde straling blijven een probleem in de buurt van rotsen. De straling kan zelfs dusdanig verhoogd zijn dat bv in de Ardèche er bouwbepalingen zijn die het aantal meter stipuleren dat je van de rotsen moet blijven of ook het verbod slaapkamers te maken aan de kant van de rotsen.

 • Lucien Mertens

  Een super swiffer is hier wellicht handig.

 • Johannes Meissner

  Nee, niet waanzinnig, wel WAANZIN.

 • RENE LENAERTS

  3000 jaren geleden was zoiets héél gewoon!