Voor 10 miljoen euro is het duurste appartement van het land van jou

.
Immoweb .
Een villa of kasteel van 10 miljoen euro is niet zo uitzonderlijk. Een appartement dat aan die prijs wordt verkocht, is dat wel. Deze penthouse in Ukkel mag zich dan ook het duurste van het land noemen dat momenteel op de markt is.
.
Immoweb .

Het dakappartement heeft heel wat troeven om mee uit te pakken. Het is gelegen in de chique Prins van Oranjewijk en grenst aan het Zoniënwoud. Het spreekt voor zich dat je vanuit de riante leefruimtes - met plafonds van vier meter hoog - uitkijkt op het groen. Ook vanop het dakterras van maar liefst 300 m² geniet van je van een verbluffend uitzicht.

.
Immoweb .

Zelfs de drie slaapkamers, met elk hun eigen badkamer,  hebben een terras. Voor wie liever meer slaapplaatsen wil: uitbreiden zal op een oppervlakte van 500 m² niet echt moeilijk zijn.

.
Immoweb .
.
Immoweb .

Parkeren is met drie garages ook geen probleem en tijdens de zomer kun je voor een verfrissende duik terecht in het zwembad.

.
Immoweb .

Oh ja, alles is tiptop in orde. De huidige eigenaar investeerde meer dan drie miljoen euro in de renovatie. Interesse? Meer info vind je hier. Een duurder appartement zul je op de populaire zoekertjessite momenteel niet vinden.

.
Immoweb .
.
Immoweb .33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Walter Wouters

  Nu zie je waar het geld zit, deze zouden zeer veel belasting moeten betalen, om 25% van de arme Belgen te laten overleven....

 • Roger Cooks

  Wie dat kan betalen verlaat dit zieltogend belastingland met zijn verschillende regeringen vol knoeiers.

 • Ben Strubbe

  Voor dat bedrag zou ik liever willen gaan voor een stulpje in het zuiden van Frankrijk voor minder dan de helft van de prijs.

 • Sobek Wessels

  Je ziet toch dat Dure woningen en appartementen zeer snel verkocht geraken , er Moeten dus Veel Mensen zijn in dit land die Geld genoeg hebben !? Met 260 miljard op de spaarrekeningen denk ik wel !! Een woning is waard wat de Gek er wil voor betalen !

 • michel van dam

  moet je hier wel vroeg opstaan zeker, voor je in de keuken bent is het middag, trouwens poetsen die mensen hun tanden niet, omdat die stoelen zover uit elkaar staan!