Vanuit de keuken en de woonkamer kijkt het gezin uit op een rustige tuin met weinig poespas. Het betonnen terras kleeft niet aan de loft, maar is gepositioneerd daar waar het meeste zonlicht valt.
Volledig scherm
Vanuit de keuken en de woonkamer kijkt het gezin uit op een rustige tuin met weinig poespas. Het betonnen terras kleeft niet aan de loft, maar is gepositioneerd daar waar het meeste zonlicht valt. © Kove Interior Architects / Yannick Milpas

Veerle en Koenraad geven oude nylonfabriek een hedendaagse touch

LiviosZonder ernaar te zoeken, vonden Veerle en Koenraad een pand dat plaats biedt voor al hun passies: architectuur, interieur en kunst. Ze wonen en werken in een oude nylonfabriek die ze een hedendaagse touch gaven. Bouwsite Livios mocht binnenkijken!

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.