.
Volledig scherm
PREMIUM
. © ERA

Vastgoed heeft heetste zomer ooit achter de rug: verkooppiek van bijna 15 procent

Wie dacht dat de vastgoedmarkt zou afkoelen na de topmaand juni heeft het mis. De notarissen telden nog nooit zoveel transacties in juli en augustus als deze zomer. “Naast de particuliere kopers vonden ook privé-investeerders massaal de weg naar het vastgoed”, klinkt het. Pas vanaf oktober zou het aantal transacties – en ook de prijzen – normaliseren.

8 reacties

 • Rik Duyvejonck

  2 jaar geleden
  Dat de grote villas aan zee en elders voor 2de verblijf verkocht worden aan hoge prijzen was te verwachten. De heel begoede burgers vrezen voor een vermogens taks. en zo steken ze hun geld daarin. Daar zullen geen taksen opgelegd worden. En op de spaarrekening brengt het niks op!
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Berichten uit die markt moet je met een vrachtwagen zout nemen. Die dienen doorgaans om de prijzen de hoogte in te jagen. Tijdens die eerste maanden van de corona crisis waren de vastgoedtransacties wel erg gedaald.
 • Johnny chanet

  2 jaar geleden
  Toch is het zo dat meer en meer mensen zich laten opsluiten in een vogelkooi. Voor mij is niet wonen op begane grond een soort gevangenis.
 • Ivo Moons

  2 jaar geleden
  Alexa Grieken, nog NOOIT gehoord van de gratis verzekering tegen inkomsten verlies, vastgoed ga nooit dalen in prijs zolang het aantal inwoners hier blijft stijgen.
 • Coen Geurts

  2 jaar geleden
  Eerst maken ze de imo onnodig duur; ze denken echt dat alles wat blinkt goud is. En binnenkort staan de huizen terug te koop omdat de mensen e niet kunnen afbetalen.
 1. VIDEO. Kijk binnen in deze luxueuze penthouse op het Antwerpse Eilandje met dakterras en zwembad
  PREMIUM
  10

  VIDEO. Kijk binnen in deze luxueuze penthouse op het Antwerpse Eilandje met dakterras en zwembad

  Eric en Anne ruilden hun villa in Kapellen voor een penthouse in Antwerpen. Het koppel hoefde nergens op in te boeten, want ze wonen nog steeds riant, in alle luxe en comfort én met een zwembad op het dakterras. Voor de uitwerking en inrichting van het topproject deden ze een beroep op het beste wat België te bieden heeft. Onze woonexpert Björn Cocquyt bracht hen een bezoek in 2019.