Van vrachtcontainer tot zwembad. Plonzen doe je al vanaf 19.500 euro

.
www.containerconcepts.be .
Voor een zwembad hoef je al lang geen miljonair meer te zijn. Een van de meest betaalbare én ook originele modellen zijn de tot zwembad omgebouwde zeecontainers. De levertijd is beperkt – zes tot acht weken – een vergunning is niet nodig en de prijs is relatief goedkoop: vanaf 19.500 euro.
.
www.containerconcepts.be .

Containers zijn in  tegenwoordig. Ze worden omgevormd tot tuinhuis, garage, studio, buitenkeuken, … en nu zelfs ook tot zwembad. Het Antwerpse bedrijf Container Concepts plaatste er onlangs eentje in ons land met aan de zijkant een glazen wand. Zo’n Cocupool wordt gemaakt van een zeecontainer van 6 of 12 meter. Die laatste kan ingekort worden op maat, de breedte (2,44 m) en diepte (1,7 m) liggen vast.

(lees verder onder de foto’s)

.
www.containerconcepts.be .
.
www.containerconcepts.be .

De pool heeft een verdeelkast in de technische ruimte onder de trap die rechtstreeks kan worden aangesloten op het huisnetwerk. De installatie is uitgerust met zwembadpomp, filter en verwarming en er is verlichting beschikbaar in 16 kleuren. De vanafprijs bedraagt 19.500 euro, exclusief btw en plaatsing. Deze setup met raam kost 25.500 euro. De Cocupool kan ook ingegraven worden.

.
www.containerconcepts.be .20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tom Andries

  Ik lees hier reacties van mensen die dus geen hol afweten van een degelijk zwembad bouwen. (een plastieken bache en tec7, hahaha en der zijn er nog zoveel) djeezes blijf er aub af een neem een pro onder de arm . Maar soit, dit vind ik een knap en niet overdreven duur alternatief.

 • Rudolf Jacobs

  graaf een put wanneer het te zwaar is huur een bobcat en graaf bezet wanden en vloer met polyester plant er nog wat riet bij voor de helft en je hebt alles nu nog verwarming met zonnepanelen en je bent een pak goedkoper af,zeker als je je eigen regenwater put hebt

 • peter destoop

  voor 3 euro kan ik in het plaatselijk zwembad plensen, zonder verdere kosten.

 • romy verhove

  bouw je makkelijk zelf voor Nog geen 3000euro.

 • Rene Dannau

  gat graven in de grond uitmetsen en fiberglas spuiten op wanden en bodem met een kleurtje in en wat aansluitingen voor de filter met pomp en klaar.