.
Volledig scherm
. © .

Van flat in Knokke tot villa in Maasmechelen: acht aanraders uit de 100 huizen die je zondag gratis kunt bezoeken

Woon.Tijdens Mijn Thuis op Maat kun je komende zondag een kijkje nemen in honderd huizen, waarvan 35 enkel virtueel. Voor (ver)bouwers is dat hét moment om inspiratie op te doen en om slimme (ver)bouwoplossingen te ontdekken voor een haalbaar budget. Ook wie groter kan bouwen of eens wil dromen, komt aan zijn trekken. De bezoeken zijn gratis na registratie op www.mijnthuisopmaat.be. Wij selecteerden acht aanraders, van een flat in Knokke, over een rijhuis in Mechelen tot een villa in Maasmechelen.

1 reactie

 • Judith Wouters

  1 jaar geleden
  Alles is zo ongezellig! Strakke vormgeving, fantasieloos. Sec.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.