Een PV-installatie die voorzien is op de aankoop van een elektrische wagen die 1.500 km per jaar rijdt, kost zo’n 7.944 euro, excl. btw.
Volledig scherm
Een PV-installatie die voorzien is op de aankoop van een elektrische wagen die 1.500 km per jaar rijdt, kost zo’n 7.944 euro, excl. btw. © Getty Images/Image Source

Tot eind dit jaar premie van 1.500 euro voor zonnepanelen: hoeveel panelen heb je nodig en wat kost dat?

LiviosDe hoge elektriciteitsprijzen zorgen ervoor dat we meer zonnepanelen op ons dak leggen. In de eerste 4 maanden van dit jaar werden er in Vlaanderen 50 procent meer zonnepanelen aangekocht dan vorig jaar. Hoe bepaal je hoeveel panelen je nodig hebt? Wat kost een installatie? En op welke kant van je dak leg je ze best voor een goede opbrengst? Bouwsite Livios helpt je op weg. 

  1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
    TV

    Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

    Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.