Het appartement van Tom bevindt zich op de tweede verdieping in een voormalig kantoorgebouw dat in 2017 omgevormd is tot een wooncomplex met een lift.
Volledig scherm
PREMIUM
Het appartement van Tom bevindt zich op de tweede verdieping in een voormalig kantoorgebouw dat in 2017 omgevormd is tot een wooncomplex met een lift. © Eddy Vangroenderbeek

Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouwappartement voor 207.000 euro: "De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealistisch”

Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die je uitvoerde of van de uitbreiding die je deed? Voor onze woonrubriek sturen we een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Deze week bezoekt Wouter De Hertog van Hertog Makelaars een nieuwbouwappartement in Evere, gelegen in een voormalig kantoorgebouw.

 1. Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard?
  PREMIUM

  Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard?

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij samen met Steven Plompen van Copandi een woning in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren. De eigenaars kochten het gebouw met een brasserie en een flat voor 309.000 euro en verbouwden het tot een kantoor op de benedenverdieping en een duplex van 220 m² met prachtig dakterras. Hoeveel krijgen ze bij een eventuele verkoop?
 2. Patricia en Geert verkochten huizen online tijdens code rood: “Ik bedacht een nieuwe slogan: blijf in uw kot en doe een bod”
  PREMIUM

  Patricia en Geert verkochten huizen online tijdens code rood: “Ik bedacht een nieuwe slogan: blijf in uw kot en doe een bod”

  De kinderen, Elisa (9) en Alejandro (12) zijn juist terug van school. Patricia heeft fideuá gemaakt, een soort paella, maar dan met heel fijne pasta. De schotel is een lust voor het oog. Je kan zien dat Patricia foodstylist is. Dit gerecht kan zó op haar blog ‘Secretos del Sur’. 16 jaar woont ze alweer in Andalusië met haar man Geert. Patricia kon er in de beginjaren aan de slag als architecte en Geert als decorateur.