.
Volledig scherm
. © Ikea

Thuiswerken wérkt: expert geeft tips voor je home office

Woon.Misschien ben je deze nieuwe week begonnen met een dagje thuiswerken? 1 op de 3 mag dat van de baas. Maar productief werken bij je thuis lukt niet aan de keukentafel. Organizing expert en coach Sara Van Wesenbeeck van Barking Dogs geeft tips om van thuiswerken een succesverhaal te maken.

3 reacties

 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Thuiswerken is ideaal inedrdaad. Geen filestress. En je kan ook deelnemen aan vergaderingen/meetings via skype. Enige probleempje is dat je geen sociaal contact meer hebt tijdens die thuiswerkdiensturen. Maar dat haal je daarna in tijdens je vrijetijdsuren :-) Thuiswerken is goed voor jezelf, goed voor het milieu en goed voor je portefeuille.
 • Wim Van Hoof-Segers

  4 jaar geleden
  Hoeveel van de thuiswerkjobs zijn echt nodig?
 • Carla Van Geel

  4 jaar geleden
  Toen de ‘Commodore 64’ haar eerste stapjes zette schreef een wetenschappelijk magazine dat in de 21ste eeuw de technologie zo fel zou ontwikkeld zijn dat werknemers thuis zouden kunnen werken, en robotica voor enorm veel vrije tijd zou zorgen waardoor menselijke factoren, familie, gezin, ontspanning en cultuur voor een draaiende economie konden instaan enz...
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.