Thomas en Katrien wilden een huis met veel hout voor een warme sfeer. Om een chaletgevoel te vermijden, werd het plafond in de zithoek gepleisterd en wit geschilderd, kregen de traptreden een zwarte kleur en viel de keuze voor de vloer op beton.
Volledig scherm
Thomas en Katrien wilden een huis met veel hout voor een warme sfeer. Om een chaletgevoel te vermijden, werd het plafond in de zithoek gepleisterd en wit geschilderd, kregen de traptreden een zwarte kleur en viel de keuze voor de vloer op beton. © DENC!-STUDIO / Luc Roymans

Thomas en Katrien tekenden voor cohousingproject: “Elke vrijdag aperitieven we samen”

LiviosRuim zeven jaar geleden besloten vier gezinnen samen een verkommerd huis met grote tuin te kopen. Dit pand werd afgebroken en vervangen door meerdere nieuwe woningen. Thomas en Katrien sloten zich als laatste koppel aan bij de groep. En daar hebben ze nog geen moment spijt van gehad. Kijk met bouwsite Livios mee binnen in hun stijlvolle BEN-woning met ruime tuin.