Gesponsorde inhoud

Sterk, gebruiksvriendelijk en fluisterstil: is dit ’s werelds beste Gyproc® plaat?

Gyproc
Verander, Vernieuw, en Leef! Zo luidt de nieuwe slogan van gipskartonspecialist Gyproc®. En dat geldt meer dan ooit voor Habito®, de supersterke, gebruiksvriendelijke en fluisterstille binnenwand voor elke kamer in huis. Wij gidsen je langs de hoogtepunten van deze alleskunner!

Verander

Met Habito® richt je je huis in voor de lange termijn. Wat als je kinderen het nest verlaten? Of als je ooit minder mobiel bent? Dan verwijder je de wand zonder moeite! Zo maak je van de wasplaats snel een badkamer. Of van je living een gelijkvloerse slaapkamer. Wat je ook van plan bent, met een wand uit Habito® verander je je interieur snel en zonder breekwerken. Hou wel van bij het begin rekening met je veranderende leefomstandigheden en voorzie waar nodig al leidingen en aansluitingen.
TIPvolg het plaatsingsadvies van Gyproc® expert Edwin De Bouver.

Vernieuw

Krijg je al rillingen als je eraan denkt om je interieur op te frissen? Totaal niet nodig! Voor een wand uit Habito® heb je geen mortel of lijm nodig zoals bij klassieke metselwanden. Je hoeft dus ook geen rekening te houden met droogtijden. Je kan onmiddellijk wandcontactdozen en schakelaars monteren zonder slijp- en kapwerken. En eventuele vakmannen kunnen meteen aan de slag. Zo win je tijd en geld!

TIP: combineer Habito® met de vertrouwde Metal Stud® profielen van Gyproc®. Dat blijft de beste garantie tegen scheuren!

Leef

Habito®, de sterkste gipsplaat van Gyproc® ooit, is ontwikkeld voor jarenlang gebruikscomfort. Ze is tot vijfmaal sterker dan gemetselde wanden in snelbouw of (cellen)beton. Dankzij hun stevige kern hebben de platen het karakter van een echte massieve en geluidswerende muur. Spelende kinderen, uitbundige feestjes en kleine accidentjes: laat maar komen.

En het wordt nóg beter: zeg maar vaarwel tegen gipskartonpluggen. Met een wand uit Habito® hang je flatscreens, wandreken, kastjes en andere lasten tot 30 kg per ophangpunt (!) gewoon op met simpele spaanplaatschroeven. Even goed aandraaien, en klaar ben je!

Kom naar één van de demo’s die Gyproc organiseert voor gratis advies. Ontdek waar je onze Gyproc experts in jouw buurt kan vinden op www.gyproc.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.