Crosstrainer,
Volledig scherm
Crosstrainer, © Gervi

Steeds meer mensen richten thuis een paincave in

Woon.Met een mancave of een womancave is iedereen wel vertrouwd, maar sinds corona richten steeds meer mensen thuis een paincave in: een fitness om jezelf als pro of amateur uit te dagen en in absolute topvorm te blijven. Onder het motto ‘no pain no gain’ gaan we massaal in onze garage, zolderkamer of schuur voor een intense sportbeleving en ultieme fitnesskick. Wie geen aparte ruimte heeft, moet zijn trainingstoestel noodgedwongen in de woon- of slaapkamer zetten. Dan helpt het dat die er ook in een designuitvoering zijn. Kijk maar naar deze voorbeelden.

1 reactie

 • Frans Beylemans

  3 maanden geleden
  Als je geld genoeg hebt dan kun je deze designtoestellen kopen. En 17.500€ voor een loopband is gewoon belachelijk veel geld. Buiten kun je ook lopen en dat is gratis. En voor 500€ heb je ook een goede loopband.
 1. 7 jaar verbouwen en 2 jaar leven op 20 m2 maar nu is de burgerwoning van Sanne (35) en Kevin (34) een originele parel met de sfeer van vroeger
  PREMIUM
  Binnenkijker

  7 jaar verbouwen en 2 jaar leven op 20 m2 maar nu is de burgerwo­ning van Sanne (35) en Kevin (34) een originele parel met de sfeer van vroeger

  Het oude huis van Sanne en Kevin uit Kortrijk was er zo slecht aan toe dat ze praktisch alles moesten vernieuwen. Toch slaagden ze erin om de ziel van de woning te behouden door materialen en technieken van vroeger te gebruiken. Door dat op een creatieve manier te doen, leverde het hen ook een hoogst origineel interieur op. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging er een kijkje nemen en geeft tips voor je eigen woning.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht