Welke premies bestaan er voor een badkamerrenovatie?
Volledig scherm
Welke premies bestaan er voor een badkamerrenovatie? © Getty Images

Smeekt je badkamer om een opknapbeurt? Deze premies verlichten het kostenplaatje

LiviosEen moderne badkamer is cruciaal voor het comfort in je woning. En zeker als je wat ouder wordt, zijn aanpassingen vaak een must. Goedkoop is dat niet, maar je kan de kosten drukken. Bij verschillende investeringen heb je namelijk recht op een premie. Bouwsite Livios bezorgt een overzicht.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Deze 5 gebreken zien we het vaakst over het hoofd wanneer we een huis of appartement kopen
  Livios

  Deze 5 gebreken zien we het vaakst over het hoofd wanneer we een huis of apparte­ment kopen

  Veel jongeren storten zich op de vastgoedmarkt omwille van de stijgende rentevoeten van woonleningen. Toch is het belangrijk aandachtig de tijd te nemen om de - mogelijk verborgen - gebreken van een huis of appartement te detecteren. Anders wacht je alsnog een financiële nachtmerrie. Wat zijn de 5 vaakst voorkomende verborgen gebreken in een huis en hoe spoor je ze op? Bouwsite Livios klopte aan bij architect Wim Verschueren, adviseur bij de studiedienst van Netwerk Architecten Vlaanderen.