Slapen onder de sterrenhemel was nooit zo magisch dankzij deze tent

.
RV .
Je zag de voorbije dagen in heel wat tuinen tentjes opduiken. Onder de sterrenhemel slapen, is dan ook een van de betere manieren om tijdens een hittegolf verkoeling op te zoeken. En in deze opblaasbare tent wordt dat een wel heel bijzondere ervaring.

Designer Pierre Stephane Dumas ontwierp de Bubble Tree om mensen dichter bij de natuur te brengen. Met een 360 graden zicht op de sterren is hij zeker in zijn opzet geslaagd. De tent bestaat uit een twee meter lange gang en een slaapgedeelte van drie meter. Het duurt zo’n tien minuten om ze op te blazen.

De Bubble Tree is te koop op Amazon voor omgerekend 1.213 euro. Als je niet helemaal overtuigd bent, dan moet je de tent vooraf misschien eens uitproberen. In de Luikse gemeente Antheit kun je in een exemplaar logeren voor 100 euro.

.
RV .
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nico De Sagher

  Houd bij deze ook rekening met het zalige lawaai van de blazer die deze tent moet rechthouden.

 • Odille Maillie

  100% kans op koppijn

 • Peter Berg

  En als er 's nacht een muis of rat komt aan knabbelen kan je ze weggooien.

 • Lisette Theunis

  Zeer mooie serre. Nu nog een airco voorzien..

 • Gerrit Versteele

  Ja, fantastisch voor de plastic afvalberg en geweldig ook voor je privacy: iedereen ziet waar je je portefeuille steekt en wat je met je lief doet. Maar dat zal natuurlijk geen enkele idioot ervan weerhouden zo'n onding te kopen.