Cohousing Vinderhoute
Volledig scherm
Cohousing Vinderhoute © www.samenhuizen.be

Samenhuizen in de lift: aantal in 10 jaar verdubbeld

Woon.Gemeenschappelijk wonen of samenhuizen zit duidelijk in de lift. Het aantal woongemeenschappen in Vlaanderen en Brussel is de laatste tien jaar verdubbeld. Vandaag zijn er al meer dan 130 gemeenschappen. De grootte van de projecten varieert tussen de 3 en 25 wooneenheden. Komend weekend kun je er alles over ontdekken tijdens de Samenhuizendag.

 1. Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouwappartement voor 207.000 euro: "De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealistisch”
  PREMIUM

  Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouw­ap­par­te­ment voor 207.000 euro: "De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealis­tisch”

  Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die je uitvoerde of van de uitbreiding die je deed? Voor onze woonrubriek sturen we een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Deze week bezoekt Wouter De Hertog van Hertog Makelaars een nieuwbouwappartement in Evere, gelegen in een voormalig kantoorgebouw.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk