Volledig scherm
PREMIUM
© Viessmann

Rush op zonnepanelen: “Wie pas in september bestelt, valt uit de boot”

Wie nog dit jaar zonnepanelen laat installeren, geniet van het lucratieve systeem van de terugdraaiende teller. En dat is de Vlaming niet ontgaan: de orderboekjes van de installateurs van zonnepanelen puilen uit. Meer nog: niet allemaal kunnen ze garanderen dat bestellingen voor het einde van het jaar zijn geïnstalleerd. “Wie pas in september of oktober bestelt, valt uit de boot.”

  1. “Belgen zijn massaal op zoek naar tweede verblijf in de zon”: dit zijn de populairste landen en wat je ervoor betaalt
    PREMIUM

    “Belgen zijn massaal op zoek naar tweede verblijf in de zon”: dit zijn de populair­ste landen en wat je ervoor betaalt

    De Belg stond de voorbije maanden te drummen op de vastgoedmarkt om een huis te kopen en dat deed hij niet alleen in ons land. “Mensen zoeken naar veiligheid en zekerheid, ook op vakantie. Een eigen huis is beter dan een hotelkamer en als het vlot bereikbaar is, heb je altijd een plek waar je terechtkunt”, klinkt het. Maar hoeveel betaal je vandaag voor zo’n tweede verblijf? En welke plekken zijn het populairst? Onze woonexpert polste naar een stand van zaken in Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië en Griekenland.