Hoeveel is het huis van Rudi waard na zijn renovatie?
Volledig scherm
PREMIUM
Hoeveel is het huis van Rudi waard na zijn renovatie? © Eddy Vangroenderbeek

Rudi kocht zijn huis voor amper 12.500 euro: “Vandaag is zijn woning zeker twintig keer meer waard door de renovatie”

Wat is je woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Ilona Bewaert van Immo Talenco een rijhuis dat eigenaar Rudi in 1985 voor 12.500 euro op de kop tikte. Ze verwacht dan ook niet dat het bij een verkoop lang op de markt zal staan. “In de omgeving van Opwijk komen dit soort huizen zelden vrij en ook de rustige buurt is bovendien een pluspunt.”

 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 3. Hij valt van de trap en kan niet overweg met het tapijt: vijf fabels over robotstofzuigers doorprikt
  HLN Shop

  Hij valt van de trap en kan niet overweg met het tapijt: vijf fabels over robotstof­zui­gers doorprikt

  Kan je een zinvollere tijdsbesteding bedenken dan het achterna jagen van stof in de eeuwigdurende strijd om je woning netjes te houden? Schakel dan een robotstofzuiger in om jezelf dit stukje huishoudelijke sleur te besparen. Maar is zo’n slimme stofzuiger wel zo’n slimme investering? Er doen immers heel wat geruchten de ronde over de soms bedenkelijke kwaliteit of povere prestaties van zo’n huishoudhulpje. HLN Shop schept duidelijkheid rond vijf veelgehoorde bezwaren.