Gesponsorde inhoud

Roest in je waterleiding? Renoveer je leidingen voor ze gaan lekken!

e-Pipe
Stroomt er roodbruin of blauwgroen water uit je kraan? Dan zit er roest in je waterleiding. Het goede nieuws is dat dit niet schadelijk is voor je gezondheid. Het minder goede nieuws is dat je leidingen wellicht een opknapbeurt nodig hebben. e-Pipe, specialist in leidingrenovatie, pakt roest snel aan voor je leidingen helemaal doorroesten.

Roest, een teken aan de wand

Dat er roest of corrosie in je waterleiding zit, merk je meestal aan de bruine of rode kleur van het water en een lagere waterdruk. Vervelend, maar niet meteen je grootste probleem op dat moment. Het wijst er namelijk op dat je leidingen aan de binnenkant aan het verslijten zijn. Vooral in oudere woningen is corrosie een vaker voorkomend probleem.

Doe er wat aan!

Snel ingrijpen is in dat geval de boodschap. Doe je niks, dan vreet de corrosie uiteindelijk door je leidingen heen met ernstige lekken als gevolg. Bovendien kan roest ook je wasmachine, vaatwasser en andere toestellen aantasten en zo voor nog meer schade zorgen. Als je het niet zo ver wil laten komen, schakel je best een firma zoals e-Pipe in die je leidingen duurzaam renoveert.

Verroeste leidingen renoveren

Roest of corrosie verwijderen uit je leidingen kan gelukkig ook zonder breekwerk. Aan de hand van een gepatenteerd procedé wordt tijdens een e-Pipebehandeling eerst alle roest en vuil verwijderd. Daarna krijgt de volledige leiding aan de binnenkant een laagje duurzame epoxy, een soort hars die hard en glad wordt zodra ze opdroogt. Deze unieke methode renoveert je leidingen én zorgt er meteen ook voor dat je drinkwater veiliger is dan ooit.

Een oplossing op lange termijn

Met deze behandeling wil e-Pipe vooral een duurzame oplossing aanreiken die je zorgen lange tijd wegneemt. Bij de uitvoering blijf je al bespaard van breekwerk, schade en lawaai. Maar ook op lange termijn ben je zeker van een goede werking dankzij de 25 jaar garantie op de behandeling van toevoerleidingen en 10 jaar op afvoerleidingen.

Wil je weten wat zo’n renovatie van je leidingen zou kosten? Vraag dan je gratis offerte aan en voorkom ernstige lekken in de toekomst.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.