Wist je dat de isolatiewaarde van het raamprofiel zeker zo belangrijk is als de beglazing?
Volledig scherm
Wist je dat de isolatiewaarde van het raamprofiel zeker zo belangrijk is als de beglazing? © Reynaers Aluminium

Ramen renoveren: zo maak je de juiste keuze

WonenHet vervangen van ramen staat bij veel verbouwers bovenaan op de ‘to do’-lijst. Het is dan ook een ingreep die meteen effect heeft op je comfort én energiefactuur. Hoe je dit best aanpakt? Of waar je zeker rekening mee moet houden? Bouwsite Livios lijst de belangrijkste aandachtspunten op. 

1 reactie

 • Pim Pauwels

  4 jaar geleden
  Vraag steeds genoeg offertes aan en vergelijk ze. Vergelijk geen appelen met peren er zijn veel verschillen. Allemaal zullen ze zeggen dat ze de beste zijn maar laat je geen blaasjes wijsmaken. Zorg dat ze ook goed isoleren tussen de muur en je profiel!
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. BINNENKIJKER. Op bezoek bij Olivier en Karen van ‘Latem Leven’: “We vernieuwden alles in amper 8 maanden. De geboorte van onze zoon was de deadline”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Op bezoek bij Olivier en Karen van ‘Latem Leven’: “We vernieuw­den alles in amper 8 maanden. De geboorte van onze zoon was de deadline”

  Als er in het VTM-programma ‘Latem Leven’ één duo niet zo opvalt door excentrieke looks of hun gedrag, is het wel ondernemerskoppel Olivier Van de Vijver (42) en Karen Van De Weghe (32). Sinds een paar maanden wonen ze aan de oevers van de Leie in een prachtig gerenoveerde villa uit de jaren 30. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt ging een kijkje nemen.