Ben je van plan om zelf je dak of zoldervloer te isoleren? Dan zet je er het best vaart achter: de Vlaamse regering heeft beslist dat de premie vanaf 1 januari 2021 verdwijnt.
Volledig scherm
Ben je van plan om zelf je dak of zoldervloer te isoleren? Dan zet je er het best vaart achter: de Vlaamse regering heeft beslist dat de premie vanaf 1 januari 2021 verdwijnt. © Getty Images

Premies voor renovatie in 2021: dit verandert er

LiviosGa je je huis of appartement energiezuinig renoveren? Ook in 2021 kan je dan beroep doen op energie- en renovatiepremies van netbeheerder Fluvius. Buiten nieuwe premies voor zonnepanelen en het verhogen van je energielabel zijn er ook heel wat blijvers en één uitvaller: de premie voor wie zelf zijn dak isoleert. Bouwsite Livios zet alles voor jou op een rijtje.

  1. Floris en Sophie lieten hun opgeknapt huis schatten: “Met een verkoopprijs van 320.000 euro maken we weinig winst”
    PREMIUM

    Floris en Sophie lieten hun opgeknapt huis schatten: “Met een verkoop­prijs van 320.000 euro maken we weinig winst”

    Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die je uitvoerde of van de uitbreiding die je deed? Voor onze woonrubriek sturen we een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Deze week bezoekt Bram de Jonge van Vastgoed Meetjesland een gerenoveerde driegevelwoning in Ursel en licht hij de plus- en minpunten van het huis toe.