.
Volledig scherm
. © Tecnografica

Panini lanceert collectie behang en wandpanelen

WOON.In volle EK-gekte lanceert Panini, het bedrijf achter de beroemde stickerboeken, een bijzondere collectie van behangpapier en wandpanelen. De prints zijn zo groot dat je er makkelijk een hele muur mee kunt bekleden. Naast voetbal sieren ook enkele fietsthema’s de muurdecoratie, allemaal met een knipoog naar het verleden. Alles wordt op maat gemaakt bij Tecnografica

0 reacties

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Zonnepanelen die naar het zuiden gericht zijn, leveren het meeste energie op. Toch worden ze nog amper zo geplaatst: waarom is dat zo?
  Livios

  Zonnepane­len die naar het zuiden gericht zijn, leveren het meeste energie op. Toch worden ze nog amper zo geplaatst: waarom is dat zo?

  Zonnepanelen vormen een uitstekende manier om de stijgende energieprijzen tegen te gaan. Om het hoogste rendement uit de zonnepanelen te persen, moeten ze wel juist op je dak liggen. Moeten zonnepanelen altijd naar het zuiden gericht zijn? En wat zijn de voordelen van zonnepanelen die naar het oosten of het westen gericht liggen? Bouwsite Livios zocht het uit.