Op deze klok zie je het letterlijk dag en nacht worden

.
Suck UK .
Op deze klok hoef je niet eens het uur af te lezen om te weten welke tijdstip van de dag het is. Hoe dat kan? Simpel: de klok heeft een bewegende achtergrond waarop de stand van zon wordt afgebeeld. De skyline verandert elke zes uur, van zonsopgang tot zonsondergang Je koopt ze voor 35 euro bij Suck UK.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
.
Suck UK .
.
Suck UK .
.
Suck UK .4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Francois Defosse

  ik kijk zo nu en dan eens door het raam, dat werkt even goed en kost niets

 • Eric Grosemans

  Als ge het besteld voor de Brexit komt er niets bij. UK hoort dan nog tot de EU. Wel niet te lang meer wachten.

 • Tony Sponik

  Als ge deze besteld uit de UK voor 35 € en deze de Douane passeert is het best mogelijk dat ge extra btw en administratieve boete aan uw broek hebt, want buiten de EU moogt maar voor 22 € bestellen naar het schijnt. Dus als de Douane het laat passeren is er geluk mee gemoeid.

 • Simone Mulder

  Goed hulpmiddel voor mensen met ASS problematiek, die moeite hebben met tijdsbesef en de seizoenen en de daarbij horende uren licht op een dag.