.
Volledig scherm
. © www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie

Ook in 2021 kan je geld verdienen met een renovatie: dit zijn de premies

Woon.Wie renoveert, kan daar ook in 2021 geld mee verdienen. Het aanbod aan premies wordt volgend jaar verder uitgebreid met een verhoogde dak- en muurisolatiepremie, in combinatie met asbestverwijdering. Er komt ook een verdubbeling van de premie voor hoogrendementsbeglazing en buitenmuurisolatie. Wij zetten alle voordelen op een rij.

4 reacties

 • Walter Wouters

  2 weken geleden
  Als je deze aanvraagt aan de Stad Blankenberge geldt dat dit enkel is voor de rijken en niet voor de arme gepensioneerden, indien je dit aanvraagt voor uw woning te verhuren aan een huisvestingsmaatschappij of voor te verhuren aan de immo krijg je dit direct, discriminatie ten top, men creëert hier armoede, dit is wonen in Vlaanderen...
 • Carlos Matos

  1 maand geleden
  premie = transfer van arm naar rijk hé, maar voor het klimaat kan alles blijkbaar...
 • ingrid grieten

  1 maand geleden
  Reken eerst uit wat de kosten zijn als je zelf doet. Je zult dan merken dat al die premies enkel bedoeld zijn om de hoge loonkosten van de aannemer te dekken. De overheid geeft je 100 € premie en verdient via de loonkosten van de aannemer 500 € terug. Trap er dus niet in.
 • Jos Spriet-Dewaele

  1 maand geleden
  ja maar als je gespaard heb tot je tanden kraakten om een 2de verblijf te kopen kan je nergens van genieten mensen die leven als god in frankrijk daarentegen kunnen wel alle premies krijgen
 1. Dit is zonder twijfel het kleurrijkste dorp ter wereld
  Woon.

  Dit is zonder twijfel het kleurrijk­ste dorp ter wereld

  Op het Iraanse eiland Hormuz is zopas de bouw van het ongetwijfeld kleurrijkste dorpje ter wereld afgerond. Op een oppervlakte van een hectare tekenden ZAV Architects een mix van huizen, appartementen en gemeenschappelijke ruimtes met als doel meer volk naar het eiland te lokken. Of je er per boot passeert of met een vliegtuig overvliegt: je kan onmogelijk naast het vrolijke kleurenensemble kijken. Ook binnen in de huizen - sommige worden verhuurd als vakantiewoning - gaat het spel van tinten gewoon door.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen