.
Volledig scherm
. © .

Onze selectie: 10 woningen onder de Spaanse zon van 89.900 tot 3.400.000 euro

Woon.Sinds deze week kun je in België opnieuw huizen bezichtigen. Wie een tweede verblijf in het buitenland wil kopen, moet nog even wachten om dat te gaan bekijken. Dromen mag wel al en daarom selecteerden we 10 nieuwe huizen en appartementen in Spanje, het land waar elk jaar ruim 3.000 Belgen een plek onder de zon vinden.

2 reacties

 • louis meuleman

  1 jaar geleden
  Appartement van 60 vierkante meter met 2 slaapkamers hoe doen ze dat ik denk dat het mini slaapkamers zijn voor een stapelbed en enkel met een kapstok aan de muren voor U kleren op te hangen en wasmachine en koelkast op het terras wat je veel ziet op appartementen van Spaanse eigenaars een goede raad eerst zien en daarna geloven
 • Odilon Saverien

  1 jaar geleden
  Voor mij zijn dat sociale woningen en veel te duur,allemaal mooi op foto ik raad de mensen aan voor eerst te gaan zien en naar de kwaliteit te kijken.Vele kopers zijn in Spanje al bedrogen uit gekomen wees voorzichtig er zijn zonniger landen met veel betere condities te vinden.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!