Ontwaken, baden, zwemmen, eten en zonnen: in deze villa doe je alles met zicht op zee

.
Ibiza House Renting .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa op Ibiza.

Natuurlijk spreekt villa White Pearl tot de verbeelding, maar nog meer dan de architectuur word je hier aangetrokken door de omgeving. Vanuit bijna elke kamer geniet je van een adembenemend zeezicht. Ontwaken, ontbijten, zonnen, zwemmen, aperitieven, dineren, ... Het gebeurt hier allemaal tegen een hemelsblauwe achtergrond.

(lees verder onder de foto’s)

.
Ibiza House Renting .
.
Ibiza House Renting .
.
Ibiza House Renting .
.
Ibiza House Renting .
.
Ibiza House Renting .

De vakantiewoning met een terras van 350 m² telt zes slaapkamers die elk over hun eigen badkamer beschikken. Als je met zo'n grote groep in dit huis logeert, kun je meteen de huur delen, want die start aan 2.679 euro per ... dag. Info en boeken kan hier.

.
Ibiza House Renting .
.
Ibiza House Renting .
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dave Broes

    dat is dan 1,86€ per minuut of beter 0.031€ per seconde, is dus weggelegd voor de betere sociale klasse en onze politiekers.

  • Philomena Vanderweyen

    Zal maar blijven dromen zeker,wel genoten van de mooie foto's.

  • ANN LIMBOS

    Spijtig, ik hou niet van water.