De meest bepalende factor voor je huurprijs? De plaats waar je wil wonen.
Volledig scherm
De meest bepalende factor voor je huurprijs? De plaats waar je wil wonen. © Getty Images

Ongezien: huurprijzen appartement voor het eerst boven 700 euro

LiviosNiet alleen zijn de huurprijzen van Vlaamse woningen opnieuw gestegen, voor het eerst rondt de gemiddelde verhuurprijs van een appartement de kaap van 700 euro. Dat blijkt volgens bouwsite Livios uit de Huurbarometer van de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (CIB).

68 reacties

 • Eric De landtsheer

  2 jaar geleden
  Als de overheid blijft onnozel doen, verkoop ik de boel aan ontwikkelaars, dan staan die met schuldbemiddeling direct op straat. Ik verhuur via SVK en huisjes zijn altijd tip top. Regelmatig geüpdatet, maar beetje realistisch blijven ook he
 • Roland Verhoeven

  2 jaar geleden
  een goeie verhuurder steekt ook wel geld erin. Om de 5 jaar kan je alles opnieuw verven en behangen. Een keuken haalt amper 10 jaar. nieuwe isolatie, nieuwe technologie...kost handenvol geld ook
 • Anne Callebaut

  2 jaar geleden
  Voor onze mensen is dit moeilijk,maar voor de nieuwkomers is alles maar toch eens alles gratis.De volgende verkiezingen nog een grotere afrekening.
 • Alec Verbruggen

  2 jaar geleden
  Je kan maar beter waar je kan de verhuurder of huisjesmelker op kosten jagen. Hij kan de prijs heus niet blijven verhogen voor zijn oud krot. Enkel glas, slechte functionerende verwarming, geen of slecht onderhoud, etc Informeer je, sluit je aan bij een huurdersbond en laat die smeerlappen betalen.
 • Johannes Meissner

  2 jaar geleden
  Nee het is niet ongezien, het is onbeschoft. Mensen met een mager inkomen te bestelen, ja want er staat: gij zult niet stelen, daar valt ook woekerwinst bij. En het IS stelen. Eens zal daar een eind aan komen.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"