.
Volledig scherm
. © Ecobouwers

Nieuwe gratis tool voor duurzame verbouwers

Woon.Zie je door de bakstenen de muur niet meer? Dan zet de Renovatiewijzer je op de goede weg. Het is een gratis online tool voor wie duurzaam wil renoveren. Per gemeente en per thema worden renovatietips en -begeleiding in kaart gebracht. Naast info over premies, groepsaankopen en infosessies ontdek je bij welke instanties je kunt aankloppen voor advies en begeleiding voor en tijdens de werken.

2 reacties

 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Duurzaam is meestal gewoon duur voor de gebruiker, zonder zaam. Intelligente toestellen maken de mensen dommer. Gratis tool jaagt je op extra kosten want het raadt bedrijven aan die betalen om in de lijst te mogen staan en die kosten dus zullen doorrekenen. Premies krijg je enkel door dingen te kopen waar de meerkost meer kost dan de premies opbrengen. En een eend zal je nooit in een boom zien zitten.
 • Alec Verbruggen

  2 jaar geleden
  Als ik het woordje duurzame lees of intelligente meter of iets dergelijk weet ik dat het waardeloos duur is en je in de armen jaagt van ondernemerstuig. Een goedkope gasbrander, en een daalderop voor warm water uit 1975 met een knop aan of af. Als het aan mij ligt blijft dat zo. Onderhoud, niks nada. En voor de rest bijstoken met hout.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken