Nieuwbouwzondag: vandaag is hét moment om inspiratie op te doen voor je bouw

Kijkwoning De Pinte
Dewaele Woningbouw Kijkwoning De Pinte

De beste ideeën voor je nieuwbouwproject doe je op in de praktijk. Dat kan vandaag op tientallen locaties in Vlaanderen waar bouwbedrijven, ontwikkelaars en immokantoren de deuren openzetten van kijk- en inspiratiewoningen, modelappartementen en nagelnieuwe sleutel-op-de-deurpanden. Ze staan ook klaar om een antwoord te geven op al je vragen. Van hernieuwbare energie en nieuwe bouwtechnieken tot het maken van de juiste keuzes voor je budget: tijdens Nieuwbouwzondag komen al die aspecten aan bod. Je vindt alle deelnemende projecten hier.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Catherine MISTIAEN

  Net zoals je zelf niet in het ouderlijk huis wil wonen, zullen uw kinderen dat ook niet willen. Niet teveel investeren in nieuwbouw, aub, met de kinderen in het achterhoofd. Bovendien is er een klimaatopwarming aan de gang (voor wie het nog niet wist). Dus niet teveel betalen voor allerlei overbodige isolatie, ter verwarming binnen in huis!

 • Lucas Vissers

  Koekendozen die zo weinig mogelijk kosten ( duurzame materialen zijn heden ten dage ver te zoeken ) maar zo duur mogelijk worden verkocht ! En idd mr. Eeckhout binnen 30 jaar slooprijp !

 • chris eeckhout

  Trekt , kwa esthetiek meestal op geen bal . Gewoon een betonnen of lichte constructie en / of blokkendoos. Over de kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid van de constructie, zal men best er niet te veel woorden aan verspillen, zonder het dan nog te hebben over de kennis, beroepsbekwaamheid en vooral ernst van ontwerpers, architecten, ondernemers en bouwpromotoren. Behoudens een klein percentage van de nieuwe constructies, zal het overgrote deel van deze “ woningen” over 30 jaar, slooprijp zijn!

 • Frans Dedokker

  Nieuwbouw moesten zeer zwaar belasten!